Kontakta oss

hejehj

hej

hornsgatan

VILLKOR & INFORMATION

 

villkor & information

Prissättning Priset som gäller, är produktpriset inklusive moms, vid den tidpunkt då ordern ges.

Frakt Frakttillägg/porto enligt vikt och postens gällande kostnader, samt en mindre hanteringskostnad utgår.

Betalning Du betalar enligt betalinstruktionerna, med ditt Visa eller Mastercard. 

Leverans För leverans av varor, arbetar vi med svenska Posten. Normal leveranstid gäller. Vi kan dock inte garantera leveranstiden som är ungefärlig beroende på order / produkt. Vid transport från butiken till kunden, är butiken ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten. För transport från kund till butiken bär kunden ansvaret om varan skadas eller kommer bort under transporten.

Retur Retur i enlighet med konsumentlagstiftningen och lagen om distansavtal . Du har full ångerrätt inom 14 dagar efter att du tagit emot varan om varan är i nyskick. Om du vill returnera en eller flera produkter, bör du kontakta vår kundtjänst på design@burmanvoss.com. Ange ordernummer och förklara problemet, så kan vi lättare hjälpa dig. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss. Returporto betalas av kunden. När vi mottagit din retur och haft möjlighet att kontrollera att produkten inte är skadad eller använd, skickar vi en ny produkt eller återbetalar det belopp du betalat för varorna till det konto som du angett. Frakt och hanteringsavgifter återbetalas inte. Ångerrätten räknas från den dag då dina varor levereras eller när du får ett meddelande om att sändningen är klar för avhämtning.

Klagomål Vill du klaga på en produkt, bör du först kontakta vår kundtjänst på design@burmanvoss.com. Ange ordernummer och förklara problemet, så att vi lättare kan hjälpa dig. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med oss. Ersättning kommer att skickas kostnadsfritt . Har du betalat men vi inte kan ersätta produkten, gör vi en återbetalning till dig när vi fått den defekta produkten i retur. I händelse av tvist vänder du dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Butiken följer nämndens  rekommendationer.

Outlöst försändelse Om du inte hämtar det levererade objektet, kommer du bli skyldig att betala för frakt och hantering. Totalt 150 kronor.

Våra kontaktuppgifter är: Burman & Voss design, Hornsgatan 28, 11820 Stockholm, design@burmanvoss.com. Butiken behandlar kunduppgifter med modern informationsteknik och lagrar dem för att upprätta kundrelationer och lämna erbjudanden.