Kontakta oss

hejehj

hej

hornsgatan

Om oss, design, butik i stockholm

smyckesdesigner med butik i Stockholm och webshop. Hornsgatan

 

I Burman&Voss design jobbar vi med vår egen design handgjorda smycken i järn, silver och renhorn. Unika smycken som ringar, hängen, armband och örhängen. 

Det, sedan ett tjugotal år, upparbetade varumärket Voss&Kompani tillhör också vårt sortiment. Ett välkänt varumärke världen över med sina vackra,  välgjorda och unika tenntrådssmycken. I både gammal klassisk stil och med en hel del nyskapande design.

 

 

 

 
 
 

Lina Burman

Efter tjugo år i Mexico återvände Lina till Sverige 2014 där hon tillsammans med sin syster Anna Burman byggde upp smyckesmärket Naga i Stockholm.  Lina studerade konst i både Stockholm och i Mexiko City och skapar idag sina verk i kol, akvarell och tempera/olja. Det är Lina som tillverkar våra järn- och silversmycken i den stora smedjan på Högmarsö där hon också jobbar med smide tillsammans med Berth Johansson.

 
 
IMG_2567.jpg

Tove Voss

Tove, med ett förflutet i både Madrid och Paris, har genom åren skapat flera koncept inom foto, inredning, böcker, utställningar och design. Sedan 1999 har Voss&Kompani varit den bärande grunden där hon byggt upp ett internationellt känt varumärke för det traditionella norrländska och samiska hantverket. Tillsammans med hantverkarna har hon både tagit vara på det traditionella skapandet och uttrycken och också utvecklat en modernare design. Genom nära kontakt med världsledande smyckesdesigners såväl som många besök i Lappland i allmänhet och Jokkmokk i synnerhet.